Restaurant Noma

Het gastronomische restaurant Noma, Refshalevej 96, 1432 Kopenhagen is door British Restaurant Magazine vijf keer uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld

Restaurant Noma heropende in 2018 op een nieuwe locatie en kreeg in 2021 een derde ster, plus de titel ’s werelds beste restaurant in datzelfde jaar.

Chef Rene Redzepi is een van de oprichters van de New Nordic keuken. Redzepi heeft gewerkt bij het beroemde El Bulli in Catalonië, dus het is geen verrassing dat het eten hier uitzonderlijk goed is. Gevestigd in een gerenoveerd pakhuis aan de haven in Christianshavn, is de setting van noma extra aantrekkelijk.

Er worden fantastische producten geïmporteerd uit IJsland, de Faeröer, Groenland en natuurlijk Denemarken.

Vijf keer beste restaurant ter wereld
Het gastronomische restaurant Noma is vijf keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld door British Restaurant Magazine. Noma werd uitgeroepen tot ’s werelds beste restaurant in 2010, 2011, 2012, 2014 en 2021.

Vooraf reserveren
Het is geen verrassing dat Noma een populaire plek is om te dineren in Kopenhagen. Er is vaak een wachttijd van een paar maanden om een ​​tafel te krijgen, dus reserveer van tevoren voor een gastronomische ervaring van wereldklasse.