Adverteren Denemarken Vakantie

Sinds Juli 2005 is Denemarken Vakantieland, www.Denemarkenvakantieland.nl bezig het meest complete overzicht in het Nederlands taalgebied samen te stellen voor vakantiegangers en emigranten over Denemarken.

Door uw gerelateerde aanbieding hier te tonen adverteert u 100% binnen uw doelgroep en tegen een fractie van de kosten. Uw aanbod kan op diverse manieren worden opgenomen op Denemarken Vakantieland.

Heeft u een vakantiehuisje of campingplaats in Denemarken te huur of te koop?
Denemarken Vakantieland biedt een duidelijk overzicht van vakantiehuisjes, campings en hotels aan de honderden bezoekers die dagelijks door onze site bladeren. Een bezoeker kan eenvoudig een keuze maken en rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder van de accommodatie zonder onze tussenkomst!

Als U een website voor uw accommodatie heeft:
Meld hier uw accommodatie aan. De procedure is eenvoudig. Stuurt een mail en de rest volgt vanzelf.

Ik heb een eigen web-pagina en wil nu mijn accommodatie aanmelden voor opname in Denemarken vakantieland!

Als U nog geen website voor uw accommodatie heeft
Door uw vakantiewoning via een eigen pagina op “Denemarken Vakantieland” aan te bieden waarop de meeste informatie van uw vakantiewoning al staat en bovendien een aantal foto’s te zien zijn zult u als verhuurder minder snel geconfronteerd worden met te vrijblijvende verzoeken om informatie. De belangrijke gegevens heeft men immers al op “Denemarken Vakantieland” kunnen vinden. Dit leidt voor u tot een kostenbesparing omdat u alleen aan echt geïnteresseerden uw dure informatiemateriaal behoeft te verzenden. In de regel zullen alleen min of meer serieuze belangstellenden contact met u opnemen.

Wij kunnen voor u een eigen pagina maken op “Denemarken vakantieland” welke wij binnen onze site opnemen en bij een groot aantal belangrijke zoekmachines aanmelden. Op de pagina komt een link waarmee de bezoekers direct via mail contact met u op kunnen nemen. “Denemarken Vakantieland” zit daar dus niet tussen.

Dit alles kan binnen enkele dagen geregeld zijn. De aanmeld procedure is eenvoudig. U stuurt ons een mail voor verdere informatie en de rest volgt vanzelf.

Ik heb geen pagina en wil nu mijn accommodatie aanmelden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *