All-inclusive, halfpension, logies of logies met ontbijt

Je ziet regelmatig aanbiedingen langskomen met all-inclusive, halfpension of logies, maar wat betekend dat nu eigenlijk.

Logies of logies en ontbijt
Logies  is alleen een overnachting, je krijgt dan geen ontbijt en avondeten, maar daar moet je zelf voor zorgen. De meeste hotels bieden deze optie aan. Soms heb je dan een kamer waar je zelf kunt koken, of je moet uit eten gaan. Bij logies en ontbijt kun je elke ochtend aanschuiven in het hotel voor ontbijt.

Half- of volpension
Kies je voor halfpension? Dan zijn de overnachting, het ontbijt en diner bij de prijs inbegrepen. Vaak worden deze maaltijden geserveerd als buffet op vaste tijden. Drankjes zijn hierbij niet in de prijs opgenomen en worden afzonderlijk afgerekend.

Bij volpension is naast ontbijt en diner ook de lunch bij de prijs inbegrepen. Ook hier zijn drankjes niet bij inbegrepen.

All-inclusive
Wil je echt alles voor en vaste prijs? Dan kies je voor all-inclusive. Voor een vaste prijs kun je dan de hele vakantie overal van genieten. Van alle maaltijden gedurende de dag tot alle drankjes die je maar zou willen.