Rondreizen

Home > Rondreizen

Groep of Individueel
In de categorie rondreizen zijn twee categorieën te onderscheiden. Bij een reis die aangeduid wordt als een ‘groepsreis’ ga je onder begeleiding van een gids/reisbegeleider op stap.
Boek je een reis die in de ‘individuele’ categorie valt dan zul je alleen – of met je eigen medeboekers – een vooraf bepaalde route afleggen. Meestal kun je groepsreizen alleen op bepaalde data boeken en kun je bij het reserveren van een individuele reis kiezen uit veel meer verschillende vertrekdata.

Kant-en-klaar of doe-het-zelf ?
Uiteraard kun je ook zelf je rondreis samenstellen. De ingrediënten hiervoor kun je op Denemarken Vakantieland naar keuze mengen. Vliegtickets, hotels, pensions, campings, huurauto enz. Te bezoeken locaties zoekt u bij elkaar in de uitgebreide “Informatie per plaats“. Uiteraard is dit veel werk en moet je maar afwachten of het geheel zal verlopen zoals je dat verwacht had. Zeker als u het land, de cultuur en de (staat van de) wegen niet kent is dit niet aan te bevelen. Biovendien hebben rondreizen het voordeel dat ze als pakketreis worden aangeboden, waardoor er veel zekerheden in verpakt zitten als één deel van de rondreis anders loopt dan verwacht.

Kant-en klare pakketrezien worden aangeboden door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *