Evenementen en concerten

Thema’s > Evenementen en concerten

Worldticketshop.nl is een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het kopen en verkopen van tickets voor alle grote muziek- en sportevenementen wereldwijd. Worldticketshop.nl is gevestigd in Rotterdam, Nederland, de perfecte plaatsen voor evenementen over de hele wereld. Kortom, als er tickets te koop zijn, dan hebben zij ze voor u! Klik op het logo voor meer informatie.

Onlineticketshop.nl is een onderneming gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tickets voor populaire (sport)evenementen, voetbalwedstrijden, concerten en festivals. Of u nu wilt gaan genieten van een voetbalwedstrijd in Barcelona, een concert in Londen of het tennistoernooi van Roland Garros, Onlineticketshop.nl is het juiste adres om deze tickets te verkrijgen.Klik op het logo voor meer informatie.

Budgetticket is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor ‘uitverkochte’ en populaire (sport) evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo proberen zij u de mogelijkheid te geven die tickets te bemachtigen voor uw favoriete concert, sportwedstrijd of andere voor u interessante evenementen.
Door de opgebouwde contacten die zich uitbreiden in heel Europa en klanten vanuit de hele wereld is Budgetticket een betrouwbare plaats om uw tickets te kopen. Klik op het logo voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *