Holme-Olstrup

Plaatsen > Holme-Olstrup

Holme-Olstrup ligt bij Næstved tussen Nœstved en Rønnede,op het eiland Seeland.

BonBon Land
In Holme-Olstrup vindt u het populaire familiepark BonBon Land. BonBon Land is gesticht door Michael Spangsberg die eigenaar is van een internationaal bekende snoepfabriek. BonBon-land is ’the place to be’ voor gezinnen die van een gezellig en spannend dagje uit houden. In BonBon land vindt u in totaal 70 attracties, waaronder de grootste raftingbaan van Scandinavië. Er zijn ondermeer glijbanen met en zonder water, draaimolens, vrijevaltorens, fietsactiviteiten, cowboy-town, diverse shows enzovoort. Het park heeft ook een reuzencarrousel waarin U 25 meter de lucht in worden getild. Als de entree eenmaal is betaald zijn alle attracties gratis en kinderen onder de 90 cm hebben gratis toegang. BonBon-Land, Gartnervej 2, DK-4684 Holme-Olstrup.

Fantasy World
Fantasy World  is een overdekt attractiepark bedoeld voor alle leeftijden. Het is een mengsel van een enorm speelterrein en een toeristische bezienswaardigheid, met o.a. rijdende attracties, sprookjes van Andersen en de gebroeders Grimm, meer dan duizend mechanische figuren, een trollenbos en een enorme klimtoren. Fantasy World is vooral bedoeld voor kinderen van 0 t/m 10 jaar, hun ouders en grootouders.  In de attractie rijdt Fantasy Expressen, een treintje dat de passagiers meeneemt op een ware ontdekkingstocht. Bezoekers kunnen er tochtjes maken te midden van Afrikaans wild en rondreizen door China en Mexico.

Fantasy World, dat een oppervlakte beslaat van ruim 10.000 vierkante meter, ligt vlakbij BonBon-Land, niet ver van de stad Næstved.

Fantasy World telt een grote bioscoop die non-stop tekenfilms vertoont. In het junglerestaurant kan worden gegeten aan de voet van tempelruïnes en vulkanen.

Kinderen onder de 90 cm gratis toegang. Er zijn combikaarten te koop die ook gelden in BonBon-Land.

Meer info: Fantasy World, Gartnervej 4, DK-4684 Holme-Olstrup, tel. +45 5553 0777, fax +45 5553 0771,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *